­­­KruidenstempelmassageDe stempels bestaan uit zakjes gevuld met ontspannende, reinigende en activerende kruiden die worden verwarmd in een olie,.
Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte van de warme olie en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest heerlijk ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen vlugger en gemakkelijker worden afgevoerd.
Kruidenstempelmassage is een lichaamsmassage die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten, waarmee rustige strijkingen worden uitgevoerd en waarbij afwisselend met de handen ontspannende technieken worden toegepast. Met de in olie verwarmde kruidenstempels wordt je al wrijvend en stempelend met wisselende druk gemasseerd. Je ontspant er heerlijk van en tintelt weer van levensenergie. Deze oorspronkelijke Oosterse massage zorgt er voor dat schadelijke stoffen in gespannen spieren sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, gestresst, moe of opgebrand en lusteloos is.