Lomi Lomi massageLomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï
Het is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie lange vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam , waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd.
De continue vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden als een dans, kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energeieblokkades opheffen,spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren.
Lomi is meer dan een massage zoals we die hier in het westen kennen. Het is een helingsritueel dat je helpt om opnieuw in balans te komen met de adem van het leven. En het helpt je je te herinneren wie je bent in de volheid van je wezen.

Lomi is een weldadige vorm van massage, vol compassie, warmte en gratie. Tegelijkertijd is het een krachtig middel om in contact te komen met onopgeloste thema’s in ons leven. Een lomisessie helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten.
Uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen wordt degene op de massagetafel behandeld met warme kokosolie en lange ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd, en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten. Tegelijkertijd komt tijdens een lomisessie de actieve geest tot rust, zodat ruimte ontstaat voor het loslaten van overtuigingen en herinneringen die de cliënt niet meer van dienst zijn. Een lomisessie is een helingsritueel toegesneden op de behoeftes van de cliënt.